المكونات
- كوب ارز /نصف كيلو لحم فلتو
- فلفل الوان (أحمر أصفر أخضر )
- قرفه /جنزبيل/حبهان /ورق لورى
- زعفران /ملح/ فلفل/بصله/ملعقه سمن
تعليمات
- 1.نقلى اللحم فى ملعقه سمن
- 2.نضيف البصله وكوب ماء والفلفل الاسمر وورق اللورى والحبهان
- 3.تترك لتنضج نصف نضج حتى تتشرب الماء كله جيدا و ترفع البصله
- 4.نغسل الأرز جيدا ونضيفه على اللحم بعد أن يشرب كل الماء
- 5.نضيف باقى البهارات ويقلب ثم الفلفل
- 6.نضع الملح وماء الارز ونقلبه ونضعه على نار هادئه حتى تمام النضج ثم يقدم .
تعليقات
إرسال تعليق