خطأ 404
نعتذر منك الصفحة التي تحاول الدخول اليها , قد حذفت او تم تغير الرابط , قد تجدها اذا جربت البحث عبر نمودج البحث أسفله

الخميس، 29 ديسمبر 2016

طريقه مختلفه لعمل فاهيتا الجمبري بالصور

طريقه مختلفه لعمل فاهيتا الجمبري بالصور



الجمبري من الأكلات المفضلة لكتير من الناس و بيتاكل بطرق كتيرة و مختلفة، و ممكن كمان لو بتحبي الخضروات و خصوصا الفلفل، تعملي فاهيتا بالجمبري و تكوني جمعتي الإتنين في طبق واحد.
و تقدري تقدمي مع الطبق ده بطاطس محمرة أو أرز أو مكرونة على حسب كل واحد بيفضل إيه أكتر.
المقادير:
٢ كوب جمبري مقشر متوسط الحجم
١ معلقة كبيرة عصير ليمون
١ معلقة كبيرة زيت زيتون
١ ثمرة بصل مقطعة شرائح
٢ ثمرة فلفل ألوان مقطعة
ملح وفلفل أسود وكمون (حسب الرغبة)
١ ملعقة صغيرة شطة (حسب الرغبة)
طريقة التحضير:
1- على النار، حطي معلقة زيت زيتون لغاية أما يسخن.
2- زودي الفلفل الملون و البصل في صينية و قلبيهم لـ5 دقايق.
3- شيلي الخليط السابق من الصينية و بباقي الزيت زودي الجمبري لغاية أما لونه يبقى ذهبي.
4- بعد كده، حطي الفلفل الملون و البصل على الجمبري للمرة التانية.
5- زودي الملح و الفلفل و الكمون في الصينية.
6- و كده تكون جهزت الفاهيتا بالجمبري و تقدميها مع أرز أو بطاطس أو مكرونة
واتساب
كاتب الموضوع :

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

سجل باستخدام بريدك الإلكتروني لإستلام رسائل بأحدث المقالات والدروس و كن أول المتوصلين بالمواضيع و الحصريات المتنوعة.